Caravan / Camper stofferen

Stoffering Zutphen campers en caravans.

Camper stofferen en caravan stofferen is onze specialiteit. Wij leveren caravan tapijt en camper tapijt in ieder formaat, in allerlei soorten tapijt. De kosten zijn v.a. €180,- (incl. BTW) per set.
Door de inmiddels ruime ervaring in camperstoffering en de aanwezige machines hiervoor zijn wij in staat snelle service te bieden. Voor stoffering in Zutphen is Wiersma Stoffering het juiste adres. 

Camper Stoffering Zutphen.

Wij stofferen campers en caravans. Dit doen wij naast het stoffering van kantoorpanden en woningen, het stofferen van trappen, het leggen van laminaat en het maken van vloerkleden. De werkplaats is gevestigd aan de Verlengde Ooyerhoekseweg 31 b/c in Zutphen, waar een ruim assortiment aan tapijten en vinyl aanwezig is. Op afspraak kunt u langskomen om het gewenste tapijt of vinyl uit te zoeken.

Wij zorgen ervoor dat uw caravan weer als nieuw is door de camper of caravan te stofferen met een fris nieuw tapijt. Voor ieder formaat caravan of camper kunnen wij nieuw tapijt leveren. Er zijn allerlei kleuren tapijt aanwezig waar u uit kunt kiezen. Wiersma Stoffering is stoffeerder in Zutphen en levert alleen maatwerk.